Snoet - hondentrimsalon & kattenhotel

Kattenhotel

Gaat u op reis, weekendje weg of zijn er andere omstandigheden en zoekt u een tijdelijke opvang voor uw kat zonder te kort te doen aan zijn specifieke wensen?

Wel, dan biedt kattenhotel Snoet u en uw lieveling de perfecte oplossing! Met veel aandacht en liefde zal hier voor uw kleine viervoeter gezorgd worden, zodat hij/zij niets te kort komt.

 

Kattenhotel Snoet beschikt over:

  • Standaardkamers:  waarin elke kat beschikt over een eigen kamer. Bij meerdere katten uit eenzelfde gezin worden de kamers samengevoegd. De katten mogen in overleg met hun baasje dagelijks samen of apart de speelruimte in.
  • Junior suites:  deze kamers hebben net dat ietsje meer. Hier is ook dagelijks de mogelijkheid om de katten in een grote speelruimte te laten met of zonder hun soortgenoten. In deze kamers is er ook voldoende plaats voor 2 katten.
  • Luxe suites:  deze suites beschikken over een grote ruimte met de nodige luxe voor uw kat. Samen of alleen kan de kat weer dagelijks gebruik maken van een grote speelruimte. In deze kamer kunnen tot 4 katten van eenzelfde gezin verblijven.
  • Luxe suites met buiten ren:  zit uw kat graag buiten, dan is dit de ideale kamer voor uw kat.  Ook in het binnen complex beschikt deze kamer over veel luxe en kan uw kat in alle rust genieten van zijn verblijf. In deze kamer kunnen tot 4 katten van eenzelfde gezin verblijven.

 

Tijdens het verblijf is er steeds een vaste dierenarts bereikbaar die naast het kattenhotel gevestigd is. Snoet is ook bereid om bij problemen uw eigen dierenarts te contacteren. Bijkomende kosten worden aan het baasje doorgerekend.

Poeslief krijgt hier droogvoeding van het merk Royal Canin Sensible en Delcon Sensitive. U mag indien gewenst eigen voeding meebrengen.

 

 

 

Belangrijke voorwaarden:

  • Het vaccinatieboekje moet tijdens het verblijf van de kat aanwezig zijn, zonder dit boekje kan de kat niet blijven logeren.
  • Uw kat moet ingeënt zijn tegen kattenziekte, niesziekte en leucose.
  • De vaccinaties moeten minimum 2 weken voor de aanvang van het verblijf en maximum 1 jaar op de voorziene einddatum van het verblijf gegeven zijn.
  • Uw kat moet behandeld zijn tegen vlooien maximum 2 dagen voor zijn aanvang in het hotel. Dit kan ook in het hotel gebeuren tegen betaling.
  • Een kater moet vanaf 6 maand gecastreerd worden om te kunnen verblijven in het hotel.

 

 

Om een optimale werking in het kattenhotel te behouden is stiptheid zeer belangrijk. Daarom vragen we u om uw kat op het afgesproken tijdstip te komen brengen of ophalen!

Een afspraak kan gemaakt worden tussen 10.00u en 12.00u en tussen 17.00u en 19.00u van maandag t/m zaterdag.

Zondag is Snoet gesloten voor alle baasjes en bezoekers.

 

 

 

Foto's standaard kamers

    

    

Foto's luxe suites met buiten ren